17 Eylül 2014 Çarşamba

SATIŞ ORTAKLIĞI SİSTEMİNE GİRİŞ




Değerli Takipçim bu ilk dersimiz sonuna kadar okuyun lütfen

Satış Ortaklığı ile İnternetten Para Kazanma Kursu'nun ilk dersine hoşgeldin.Kurs Programına Katılan Kursiyerler
Bu e-mail kursun ilk dersi olup GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ve satış ortaklığı programı hakkında genel bilgiler içermektedir. Eğitim programına katılım başlangıç tarihinizden itibaren periyodik olarak size yeni bir ders göndereceğiz. Her yeni derste yeni ve özel bilgiler edineceksiniz.

Gomass Sitesi TIKLA

Bu eğitim programı GooMass kiti, satış ortaklığı programı hakkında bilgi edinmeniz ve satışlarınızı arttırmanız için tasarlanmıştır. Satış ortaklığı sistemine başlamak, ürün satışlarınızı arttırmak ve İnternetten yüksek oranda para kazanmak istiyorsanız GooMass kitini satın alarak bunu yapabilirsiniz.
Öncelikle internetten para kazanma kavramına değinelim: Türkiye'de her ne kadar bilinmese de, ya da uygulanmasa da internetten para kazanmak tüm dünyada büyük bir pazar haline geldiği gibi ciddi ve önemli bir sektör haline gelmiştir. Hatta günümüzün en büyük şirketleri internet tabanlı şirketlerdir. Örnek vermek gerekirse Google'ı gösterebiliriz. Dünyanın en çok kazanan şirketlerinden biri olan Google internet sektörünün lideri olmuştur. 2009 yılında 23.651 milyar dolar gelir elde eden Google aynı yıl 6.520 milyar dolar kar etmiştir. Sizce de dünyanın devlerinden biri değil mi?

Bu örnek sektörün büyüklüğü ölçebilmeniz için verilmiş küçük bir örnektir. Tüm interneti düşündüğünüz zaman ne kadar büyük bir para hacminin döndüğünü hayal edebiliyor musunuz? Ve bu kocaman bir pasta. Bu pastadan alacağınız en küçük dilim sizi zengin edebilir ve bunun en güzel yanı alacağınız dilimin bir sınırı yok. Her şey size ve çalışmanıza bağlı. Çok kazanabilirsiniz. Ama nerden başlayacağınızı, nerden yürümeye devam etmeniz gerektiğini bilmeden bunu başarmanız oldukça güç olacaktır.
İşte tamda bu noktada size aradığınız kaynak olan GooMass'ı sunuyoruz. İnternetten para kazanmanın kanıtlanmış ve başarılı yöntemlerinden bir olan satış ortaklığı sistemi ile para kazanmanın en ince detaylarını, stratejilerini ve gereken tüm diğer kaynakları başarınız için GooMass'ta bir araya getirdik.
  
Gomass Sitesi TIKLA  (ÖNERİM)
Biliyoruz ki internetten para kazanmanın yüzlerce ve hatta binlerce yolu vardır. Bu yollardan bir kısmı para ve güç sahibi olmanızı gerektirirken bir kısmı da potansiyel ve iş gücü gerektirir. Ebetteki her ikisinde de yatırım yapmak kazançları yükseltir. Ancak satış ortaklığı sistemi maddi bir yatırım gerektirmez. Günlük bir kaç saatinizi ayırarak satış ortaklığı sistemi ile internetten düşünebileceğinizden çok daha fazla para kazanabilirsiniz.







Satış Ortaklığı Sistemine Giriş


Satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) hakkında bilgi sahibi olabilir, bu sistem ile zaten para kazanıyor olabilirsiniz. Ancak ister bu sisteme yeni başlamış veya başlayacak bir olun, ister iyi bir kazanç elde ediyor olun; her zaman kazandığınızdan çok daha fazla kazanabilirsiniz. Biz size bu sistem sayesinde nasıl çok kazanabileceğinizi göstereceğiz.
Şimdi biraz satış ortaklığı sisteminden (Affiliate Marketing) bahsedelim.

Türkçeye satış ortaklığı veya satış ortaklığı pazarlama sistemi olarak çevirebileceğimiz Affiliate Marketing ifadesi, İngilizceden gelmekte olup, anlamca bir şirkete veya kişiye bir yada birden fazla satış ortaklarının, bu şirketler adına hizmet, ürün satması veya müşteri sağlaması karşılığında bu hizmetlerin şirketler tarafında ücretlendirilmesi işlemi ile meydana gelen alışveriş uygulamasına verilen isimdir.
Affiliate Marketing sistemini oluşturan 4 temel öğe vardır;

* A: Sağlayıcı (Firma veya Birey)
* B: Satıcı (Aracı Kurum veya Birey)
* C: Ürün (Servis, Fiziksel Ürün, Dijital Ürün (Yazılım, e-kitap vs.) )
* D: Alıcı (Müşteri)



Satış Ortaklığı Programı sağlayıcı firma – ki bu bir kişi ya da şirket de olabilir – satıcı arasındaki bir gelir paylaşım sistemidir. Bu sistem arkasındaki ana fikir çok basit bir temele dayalı olup, sistem olarak ise oldukça işlevseldir; Ürün satan üretici (sağlayıcı) firma, ya da kişi, onların ürünlerini her satışınızda size komisyon olarak kar marjlarından belli bir oran verir. Danışıklı olarak her iki tarafa da kazandıran bu sisteme Satış Ortaklığı (Affiliate) denir.
Satış Ortaklığı programları başlangıç seviyesindeki satıcılar için onları çok az bir riskle bu işe girmelerinde cesaretlendirirken henüz bu aşamada bile çok yüksek gelir elde etme imkanı sunarlar.
Aşağıda satış ortaklığı sistemi ile çalışan bazı sitelerin programlarını görebilirsiniz. Bu programları satış ortaklığının ne kadar heyecan verici olduğunu görmeniz için veriyoruz.
....................
Katılabileceğiniz yüzlerce satış ortaklığı programı var. %20 ‘lerden %70 oranlarına kadar komisyon veren programalar var. Hepsine katılabilirsiniz. Ama biz size yüzlerce programı sunmak yerine satış ortaklığı sisteminde nasıl başarılı olacağınızı sunuyoruz. Eğer bir programda dahi başarılı olsanız bu size hayatınızı kökten değiştirecek kadar para kazandırabilir.
Ne kadar kazanabileceğine küçük bir örnek verelim:
Satış başına ortalama 15 dolar kazanacağınız 10 ayrı satış ortaklığı programına katıldığınızı varsayalım. Her program için günde 1 ürün sattığınızı düşünelim.
10(ürün) x 15$ = 150$ (Günlük Kazancınız)
7(gün) x 150$ = 1050$ (Haftalık Kazancınız)
4(hafta) x 1050$ = 4500$ (Aylık Kazancınız)
Kötü bir senaryo hazırlayalım:
Satış başına ortalama 15 dolar kazanacağınız 10 ayrı satış ortaklığı programına katıldığınızı ve her program için sadece haftada 2 ürün sattığınızı varsayalım. Bu durumda;
2 ürün x 15$ = 30$
10 x 30$ = 300$ (Haftalık Kazancınız)
4 x 300$ = 1200$ (Aylık Kazancınız)
Not: Eğer satış ortaklığı programlarına yeniyseniz bu rakamların gerçek olamayacağını düşünmeniz muhtemeldir. Ancak daha önce bu programlardan birine katılarak satış gerçekleştirdiyseniz bu rakamlarım çok daha yukarı çıkabileceğini zaten biliyorsunuzdur.



Eğer internetten para kazanma ve satış ortaklığı sistemleri hakkında yazılanları ilk defa duyuyorsanız muhtemelen bunlara inanmayacaksınızdır. Fakat hepsi gerçek. Eğitim programımızın gelecek haftalarda size gönderilecek olan derslerinde bunu anlayacaksınız.
Tüm bunların mümkün olup olamayacağını sorgulamaya mı başladınız? Şöyle bir düşünün! İnternette milyonlarca, hatta milyarlarca site var. Yüzbinlerce şirket ürünlerini internetten pazarlamaya çalışıyor. Bu pazar o kadar büyük ki her şirket internetten milyonlarca dolar kazanabileceğinin farkında. Ama bu pastadan pay alması için çok çalışması ve on binlerce çalışanı olması lazım. Ancak bu mümkün değil. İşte bu noktada bu şirketler ve ürününü satmak isteyen kişiler karlarını sizinle paylaşarak hem kendileri kazanmak istiyorlar, hem de size para kazandırıyorlar. Kaldı ki interneti kullanan insan sayısı, internetin işlem hacmi ve internetteki dönen para hacmi her gün büyüyor. Dünya tarihindeki en güçlü pazarlama aracı artık internet. Sağladığı imkanlarla herkesin, her hangi bir yerde ürününü pazarlayabileceği bir platform ve isteyen herkes için etkili bir pazarlama aracı. Herhangi bir bilgisayar ve internet bağlantısı yeter. Dünyanın herhangi bir köşesindeki bir müşteriye ulaşabilir ve büyük satışlar yapabilirsiniz. Artık pazarlamanın yeni platformu internet, yeni sistemi ise Satış Ortaklığı Sistemi.

İnternetin satış ve pazarlama için çok büyük bir platform olduğuna artık eminiz ki siz de katılıyorsunuzdur. Ancak internette dönen bu trilyonlarca paranın yanınızdan geçip gittiğinin farkında mısınız? Beklide bir adımınız bir servete sahip olmanızı sağlayabilir. Bu büyük bir fırsat. Size önerimiz bu fırsatı kaçırmayın. ne kadar erken başlarsanız, diğerlerinden o kadar önde olursunuz. İnternet büyüyor büyüyor büyüyor. Büyüdükçe potansiyeli artıyor ve satış ortaklığı sistemlerine katılanlar artıyor. Her gün birileri satış ortaklığı sistemine ilk adımını atarak kısa zamanda iyi bir pozisyona doğru koşmaya başlıyor. Bugün koşanlar yarın oturdukları yerden kazanmaya devam edecekler.

Online satış otaklığı sisteminin en iyi yanlarından bir diğeri ise sistemi bir kere oturttuktan sonra artık kendi kendine işliyor olmasıdır. Yani sisteminizi otomatiğe bağladıktan sonra günlük 1 saat çalışmayla bile ayda binlerce dolar kazanacaksınız. Unutmayın ki ticaretin temeli çok çalışmaya değil iyi planlamaya dayalıdır. Ebetteki çok çalışmak size daha çok kazandıracaktır: Fakat akıllıca attığınız adımlar ve iyi planlamalarınız sayesinde herkesten çok daha önde olabilir ve çok daha fazla kazanabilirsiniz.
Online satış ortaklığı programlarının en iyi yanlarından bir tanesi de kendi ürünlerinizi üretmeye ihtiyacınızın olmamasıdır. Ayrıca bir ürünü sattıktan sonra o ürünü satın alan kişiyle tüm ilişkiler, satın alma süreci sonrası olası şikayetler veya sorunlar, ürünün gönderilmesi gibi tüm işler ürünün sahibi tarafından yürütülür. Size düşen kısım sadece müşteriyi bularak satış sayfasına göndermektir. Gönderdiğin müşteri bir ürün satın alınca sen para kazanıyorsun, onlarda.

İlk dersimizin sonuna geldik. Sonraki derste görüşmek üzere.

1 yorum:

  1. Güzel bir makale olmuş, gcmpartner'ı da tavsiye ederim, oldukça iyi ödemeleri

    YanıtlaSil


Yorumlarınız değerlidir.Yorumlarda reklam paylaşımları ,küfür ,siyaset vs.olursa uyarılmadan silinecektir.